-->

Facebook sayfasını takipçilere bildirmeden kalıcı olarak silme işlemi nasıl yapılır?

Facebook sayfanızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız, bu gönderi size bunu yapmanın yolunu gösterecektir. Tek gereksinim sayfanın yöneticisi olmanızdır.



Facebook en büyük sosyal ağ web sitelerinden biridir. İşletmeniz için bir sayfa, grup vb. oluşturmanıza olanak tanır. Resmi yönergeleri izlediğiniz sürece markanızın facebook sayfasını yönetmek oldukça kolaydır. Bir facebook sayfası, web sitenizle daha fazla etkileşim kurmanıza olanak tanır ve sonuç olarak kısa sürede daha fazla satış yapabilirsiniz. Bir şey doğru yönde gitmiyorsa ve bir facebook sayfasını kaldırmanız gerekiyorsa, işte yapmanız gerekenler.

Sayfanızı yeni oluşturmuş veya çok eskiden oluşturmuş olabilirsiniz, facebook'tan kaldırmak için aynı adımları uygulayabilirsiniz. Daha önce de belirtildiği gibi, sayfanın yöneticisi olmalısınız. Moderatör olmanız durumunda Facebook sayfasını silemezsiniz. Başlamadan önce, değişikliği yaptıktan sonra değişikliği geri alamayacağınızı bilmelisiniz. Başka bir deyişle, sayfanızı silerseniz geri alamazsınız.

Bir Facebook sayfasını kalıcı olarak silme

Yöneticisi olduğunuz bir Facebook sayfasını kalıcı olarak silmek için aşağıdaki adımları uygulayın:


  • Facebook hesabınıza giriş yapın.
  • Silmek istediğiniz facebook sayfasını açın.
  • Ayarlara gidin.
  • Genel sekmesinde (sayfanın aşağısında) sayfayı kaldır seçeneğini bulun ve sekmeyi açın.
  • Sayfayı kalıcı olarak sil seçeneğini tıklayın.
  • Değişikliği onaylayın.


Başlamak için Facebook web sitesini ziyaret etmeniz ve sayfanın ilişkilendirildiği hesabınızda oturum açmanız gerekir. Bundan sonra sayfayı açmanız ve Ayarlar düğmesini tıklamanız gerekir .



Üst gezinme çubuğunda görünür olmalıdır. Ayarlar panelinde Genel sekmesinde olduğunuzdan emin olun . Sayfayı Kaldır seçeneğini görene kadar aşağı kaydırın ve Düzenle düğmesini tıklayın.
Burada , tıklamanız gereken [sayfa adı] kalıcı olarak sil adlı bir seçenek görebilirsiniz .

Bundan sonra, silme işlemini size bildirmek için açılır pencere göstermelidir. Değişikliği onaylamak için Sil düğmesini tıklamanız gerekir.

Her şey yolunda giderse , ekranınızda Sayfa silindi mesajını görmelisiniz. Tamam düğmesini tıklattığınızda, geri kalan sayfaları yönetebileceğiniz Sayfalar penceresini görebilirsiniz.

Bir sayfayı silmek istemiyorsanız, ancak başkalarından gizlemek istiyorsanız, bir sayfayı “Yayından kaldırabilirsiniz”. Yayından Kaldır seçeneğini seçtiğinizde takipçilerinize sayfa arşivlendi diye bir bildirim gidebilir.

Bir Yorum Bırak

Daha yeni Daha eski